Ohjelmistokehitys

Haltu on kokonaisvaltainen ohjelmistokehityksen kumppani Tampereelta. Tarjoamme ohjelmistokehitystä elinkaaripalveluna, eli huomioimme kaikki vaiheet palvelumuotoilusta ylläpitoon.

Mitä on ohjelmistokehitys?

Ohjelmistokehitys kattaa erilaisten ohjelmistojen ja sovellusten suunnittelun, toteuttamisen, testauksen ja ylläpitämisen. Siinä käytetään erilaisia ohjelmointikieliä, esimerkiksi JavaScriptiä tai Pythonia, ja -menetelmiä sellaisten ohjelmistojen rakentamiseksi, jotka vastaavat tiettyihin tarpeisiin tai ongelmiin.

Ohjelmistokehittäjät siis analysoivat vaatimukset, suunnittelevat ohjelmiston rakenteen ja toiminnallisuuden, kirjoittavat koodia sekä korjaavat ja testaavat ohjelman sen varmistamiseksi, että se toimii oikein. He myös päivittävät ja parantavat olemassa olevia ohjelmistoja tekniikan kehittyessä ja käyttäjien tarpeiden kehittyessä. Kaiken kaikkiaan ohjelmistokehityksen tavoitteena on tuottaa korkealaatuisia, tehokkaita ja luotettavia ohjelmistotuotteita.

Ohjelmistokehitystä tarvitaan siis, kun idea sovelluksesta halutaan todeksi. Tässä me voimme auttaa. Olemme toteuttaneet satoja erilaisia digikonsepteja, joista suuri osa on edelleen meillä ylläpidossa. Olemme myös hioneet organisaatiomme ja tiimiemme toimintatapoja sekä teknologiaosaamistamme vuodesta 2011 asti, jotta osaamisemme pysyy aktiivisesti ajan tasalla. Pääteknologioitamme ovat Python, Django, HTML, CSS sekä suosituimmat js-kehykset kuten React. Mobiilipuolella meille tuttuja teknologioita ovat React Native, Swift ja Kotlin.

Verkkosovellukset

Kehitämme asiakkaillemme moderneja ja käyttäjäystävällisiä verkkosovelluksia. Oli tarve sitten laajalle verkkopalvelulle tai yksittäiselle kevyemmälle työkalulle, niin me osaamme.

Tiimimme taitaa web-kehityksen yleisimmät teknologiat unohtamatta myös tietenkään saavutettavuusvaatimuksia, responsiivisuutta tai tietoturvaan liittyviä tekijöitä. Tiimimme hyödyntää myös ketteriä menetelmiä taaten nopean, mutta laadukkaan etenemisen. 

Meiltä saat siis verkkosovelluksesi kehittämiseen ketterän tiimin, joka aidosti osaa huomioida kaikki tarvittavat asiat a:sta ö:hön. 

Mobiilisovellukset

Kehitämme Haltulla asiakkaillemme myös mobiilisovelluksia. Kehittäjämme omaavat sekä natiivisovelluksen teknologiat että hybridikehittämisen teknologiat.

Käyttäjäkokemuksen suunnittelu ja käyttöliittymäsuunnittelu ovat meillä projekteissamme aina isossa roolissa, koska tunnistamme näiden olevan keskeisiä tekijöitä onnistunutta ja menestyvää sovellusta kehitettäessä.

Ja kuten verkkosovellustenkin osalta, tiimimme taitaa monialaisesti kaikki tarvittavat asiat mobiilisovellusten kehittämisessä.

Jos olet miettinyt mobiilisovelluksen hankintaa yritykselle, niin lue myös artikkelimme Mobiilisovellus yritykselle - hyödyt ja vinkit hankintaan.

Laske kuukausihinta softatiimillesi

Valitse tiimiisi webbikehittäjiä kun tiedossa on jotain muuta kun mobiilisovellus. Kehittäjämme hallitsevat mm. HTML, CSS, Javascript, Python ja Django nimisiä teknologioita.

Kun tarvitset projektiisi Mobiilikehittäjiä saat tiimiisi osaamista mm. Flutterista, React Nativesta, Swift ja Kotlin nimisistä teknologioista. Meiltä luonnistuu siis natiiviteknologioiden lisäksi ns. crossplatform-teknologiat.

UX-Suunnittelijan tarvitset projektiin kuin projektiin, sillä hyvin tehty suunnittelu parantaa käyttäjäkokemusta ja tuo kustannussäästöjä liiketoimintaan. Suunnittelijamme käyttävät päivittäin työssään esimerkiksi Figmaa ja Adobe XD:tä. Saavutettavuus, WCAG-ohjeistukset, käyttäjätutkimukset ja UI-suunnittelu ovat meille peruskauraa.

ps. Fasilitointi ja projektinhallinta on kiinteä osa tekemistämme, joten siitä ei tässä vaiheessa tarvitse huolehtia.

Etkö löydä tarvitsemaasi erityisosaamista laskuristamme? Ota yhteyttä lomakkeemme kautta niin katsotaan kuinka voisimme auttaa.

Luomme business-kriittisiä ohjelmistoja

Emme ole vain ohjelmistokehityksen asiantuntijoita - olemme intohimoisesti mukana edistämässä yritysten menestystä luomalla ja kehittämällä heille business-kriittisiä ohjelmistoja. Ymmärrämme, että yrityksillä on uniikkeja tarpeita ja haasteita ohjelmistojen osalta, ja ymmärrämme myös, kuinka tärkeitä ne voivat olla yrityksen toiminnalle ja kasvulle.

Me teemme uuden ajan liiketoimintakonsepteja, joiden osia ohjelmistot ovat. Tällaiset business-kriittiset ohjelmistot voivat nivoutua päivittäiseen toimintaan sekä yrityksen henkilöstön, asiakkaiden että muiden ohjelmistojenkin osalta, joten on tärkeää, että tällaisen ohjelmiston toteuttaa osaava kumppani.

Saat Haltulta kokonaisen ja osaavan ohjelmistokehityksen tiimin, joka ei vain tuijota yksityiskohtia. Kun kyseessä on business-kriittinen ohjelmisto, on erityisen tärkeää, että kukaan ei unohda, miten ohjelmistoa tullaan käyttämään ja miten se tukee liiketoimintaasi.

Tarvitsit sitten ohjelmistoa kuin ohjelmistoa, me huolehdimme puolestasi kaiken tarpeellisen ohjelmistokehityksen osalta joustavasti ja selkeästi.

 

Keitä autamme?

Autamme niin pienissä kuin suurissakin projekteissa ja seuraamme alaa teknologian keihäänkärkenä. Kaikkien asiakkaidemme kanssa toimimme samalla tavalla asiakkaan tai projektin kokoon katsomatta.

Startupit

Olemme auttaneet kymmeniä startup-yrityksiä tekemään ideasta liiketoimintaa.

Osallistumme palvelumuotoiluun, suunnitteluun, kehittämiseen ja palvelun lanseeraukseen.

Yhteistyöverkostomme auttaa sinua hankkimaan liiketoiminnallesi rahoitusta. Julkiset avustukset, ELY-keskus, Business Finland sekä pääomasijoittavat ovat meille tuttuja aiheita.

Menetelminä meillä ovat tutut Lean Startup sekä Scrum-kehitysmalli. Lisäksi palvelumuotoilussa hyödynnämme mm. futuricen kehittämää Lean Service Creation (LSC) -mallia.

PK-YRITYKSET

Ongelmia digitalisaation ja skaalautuvuuden kanssa? Mitä tehdä ja mitä se maksaisi?

Me ratkaisemme digitalisaation tuomat haasteet yrityksessänne ja keskitämme huomiomme parhaiten tuottaviin ja skaalautuviin osa-alueisiin.

Toteutamme toki myös laajemmat hankkeet valmiiden suunnitelmien pohjalta.

Oletko kenties aloittanut projektin väärän kumppanin kanssa, ja nyt haluaisit toisen näkemyksen? Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voisimme olla parhaiten avuksi!

Innovaatiot

Konenäkö, tekoäly, koneoppiminen, hahmontunnistus, IoT, Big Data

Edellä muutamia toteutusalueita, joiden parissa työskentelemme tälläkin hetkellä.

Pitäisikö kuvasta tunnistaa esim. rahtikontin täyttöaste tai videolta paljonko pyöräilijöitä ja jalankulkijoita liikkuu kevyenliikenteen väylällä?

Entä haluaisitko kerätä sadoilta antureilta dataa tietokantaan ja visualisoida datan asiakkaillesi fiksusti? Oven avaaminen ja maksujärjestelmien integrointi kulunhallintajärjestelmiin? Onnistuu!

 

Tutustu ohjelmistokehitysprojekteihimme

Olemme olleet mukana kaikenlaisissa projekteissa. Alla muutamia nostoja ohjelmistokehitysprojekteista, joista olemme erityisen ylpeitä:

Älykkäämpää digiturvaa luomassa Agendiumin tiedonhallinta­ratkaisulla

Haltu on tarjonnut tärkeän osan tuotteen kokonaisuudesta, eli itse ohjelmistokehitystyön. Haltun asiantuntijuus ja osaaminen on tuonut varmuuden siihen, että ohjelmisto on luotettava ja vastaa asiakkaiden sekä Agendiumin standardeja.

Lue referenssi

AIRO yhdistää yhden verkkotyöpöydän päälle useita oppimisen tukipalveluita

Opetuksessa tarvittavat materiaalit ovat keskitetysti samassa paikassa yhden kirjautumisen takana AIROssa tarkoituksena säästää aikaa ja vaivaa. Haltu ja Hämeenlinnan kaupunki ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2014 alkaen.

Lue referenssi

Biopsian ja Haltun yhteistyöllä tilannekuvaratkaisu terveysalalle

HBiopsian MEDI4 on hoivapalveluille, terveyspalveluiden tuottajille, sairaaloille sekä sairaanhoitopiireille suunniteltu tilannekuvaratkaisu. Projekti toteutettiin yhdessä Haltun ja Biopsian kesken yhteisenä kokonaisuutena.

Lue referenssi

Avoimen lähdekoodin ohjelmistokehitystä Turun kaupungille

Haltu on tuottanut Turun kaupungille ohjelmistokehitys- ja ylläpitopalveluita lukuisiin avoimen lähdekoodin palveluihin. Kehitettäviin palveluihin on kuulunut mm. palvelukartta kuntalaisille ja tila- ja resurssivarauspalvelu.

Lue referenssi
 

Haltu on käyttäjälähtöisen ohjelmistokehityksen ammattilainen

Ohjelmistokehitys on muutakin kuin koodirivejä ja teknisiä ratkaisuja. Se on käyttäjäkeskeistä lähestymistä, jossa jokainen valinta suunnittelusta toiminnallisuuteen on suunniteltu tarjoamaan moitteeton käyttökokemus.

Käyttökokemus on myös enemmän kuin pelkkä käyttöliittymä. Se on myös virheiden anteeksiantavuutta, nopeaa reagointia ja jatkuvaa kehitystä. Käyttäjä tuntee olonsa turvalliseksi, kun järjestelmä tarjoaa selkeät virheilmoitukset ja antaa mahdollisuuden korjata virheet vaivattomasti.

Lopputuloksena hyvä käyttökokemus houkuttelee käyttäjän palaamaan sovelluksen pariin kerta toisensa jälkeen ja jopa suosittelemaan tätä tutuilleen.

Mitä asioita huomioimme käyttökokemuksen maksimoinnissa?

  • - Sisällön esitystapa
  • - Intuitiivinen navigointi
  • - Selkeät ohjeistukset
  • - Saavutettavuus
  • - Houkutteleva visuaalinen suunnittelu
  • - Käyttäjäpersoonat
  • - Käyttäjätutkimus
Lue lisää UX-suunnittelusta
 

Ohjelmistokehitysprojektin osa-alueet

Ohjelmistokehitysprojekteihin voi kuulua useita eri osa-alueita. Alla kiteytettynä eri osa-alueet, joita me pystymme tarjoamaan ohjelmistokehitysprojekteihin:

Palvelumuotoilu ja prototyypit

Palvelumuotoilun ja prototypoinnin osa-alueeseen kuuluu mm. seuraavia osia:

  • - Tiedon kerääminen ja analysointi
  • - Asiakaskokemuksen kehittäminen
  • - Palveluiden innovointi
  • - Palvelupolun mallintaminen

Käyttäjäkokemuksen suunnittelu

Käyttäjäkokemuksen suunnittelun osa-alueeseen kuuluu mm. seuraavia osia:

  • - Rautalangat
  • - Käyttöliittymäsuunnittelu
  • - Toiminnalliset prototyypit
  • - Käyttäjäpersoonat
  • - Käyttäjätutkimukset ja -haastattelut

Projektinhallinta ja ketteryysvalmennus

Projektinhallinnalliseen työhön kuuluu mm. seuraavia osia:

  • - Projektien suunnittelu ja hallinta
  • - Ketteryyden ymmärtäminen ja muutoshallinta
  • - Hankekokonaisuuksien koordinointi
  • - Sovelluksen elinkaaren hallinta ja sparraus

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehityksen osa-alueeseen kuuluu mm. seuraavia osia:

Verkkopalveluiden ylläpito

Verkkopalveluiden ylläpitoon kuuluu mm. seuraavia osia:

  • - Palvelinympäristöt
  • - Monitorointi ja lokitus
  • - Tukipalvelut ja tukikanavat
  • - Tietoturvapäivitykset
  • - Varmuuskopiot

Lue vielä artikkeli “Ohjelmistokehitys­projektin osa-alueet”

Lue artikkeli
 

Asiakkaitamme matkan varrelta

 

Muut palvelumme ohjelmistokehityksen tueksi

Tarjoamme ohjelmistokehityksen ohella muitakin palveluita.

 

Lue artikkeleita ohjelmistokehityksestä

Kiinnostaako tietää vielä lisää aiheesta? Alle olemme koonneet muutamat artikkelit, joista koemme olevan sinulle hyötyä, kun mietit ohjelmistokehitystä palveluna organisaatiollesi.

Ohjelmistokehitys-projektin osa-alueet

Mitä osa-alueita kuuluu ohjelmistokehitysprojektiin? Tässä artikkelissa käymme läpi mitä näitä osa-alueita on ja mikä niiden tarkoitus projektissa on.

Lue artikkeli

5 tapaa ajaa äppiprojekti metsään

Mitä suodenkuoppia voit välttää ohjelmistokehitysprojektissa? Nappaa meidän mielestä viisi tärkeää asiaa, jotka kannattaa ottaa ehdottomasti huomioon ja välttää nämä virheet.

Lue artikkeli

Viisi syytä ulkoistaa ohjelmistokehitys ohjelmistotalolle

Mietitkö, että kannattaisiko yrityksesi tuottaa sovellus tai järjestelmä itse vai ulkoistettuna ohjelmistotalolla? Tarjoamme artikkelissamme viisi syytä, jotka kannattaa ottaa huomioon tehdessä tätä valintaa.

Lue artikkeli

Saavutettavuus ohjelmistokehityksessä

Käsittelemme tässä artikkelissa saavutettavuutta tarkemmin - mitä se tarkoittaa ja kuinka saavutettavuutta käsitellään juuri ohjelmistokehityksessä.

Lue artikkeli
 

Usein kysyttyjä kysymyksiä ohjelmistokehityksestä

  • Alla listaus erilaisista ohjelmointikielistä ja teknologioista, joita Haltulla pääosin hyödynnetään ohjelmistokehityksessä.

    - Python
    - Django
    - JavaScript
    - TypeScript
    - Kotlin
    - Swift
    - PostgreSQL
    - Docker
    - SaltStack
    - UpCloud
    - Azure
    - AWS

    Jos haluat tietää, että olisiko työkalupakissamme osaamista myös muista ohjelmointikielistä tai teknologioista, niin ota rohkeasti meihin yhteyttä ja katsotaan tarpeitasi.

  • Ladattava sovellus tarjoaa paremman käyttäjäkokemuksen ja ladattavalle sovelluksia ominaisia toiminnallisuuksia, mutta sen toteuttamiseen tarvitaan enemmän aikaa ja rahaa. Webbisovellus, verkkosovellus tai verkkopalvelu (progressive web application) on usein nopeampi ja edullisempi toteuttaa ja soveltuu siksi hyvin uuden liiketoimintakonseptin testaamiseen ja kokeiluun.

    Lue aiheesta lisää blogiartikkelistamme Natiivisovellus vai verkkosovellus -vertailu

  • Jos haluat haluat saada verkkosivun nopeasti käyttöön, valmiiden teknologioiden käyttäminen, kuten avoimen lähdekoodin ohjelmat Wordpress ja Woocommerce, voi olla hyvä valinta. Ne ovat helppokäyttöisiä ja toteutukseen löytyy paljon tekijöitä minkä ansiosta toteuttaminen on edullista ja kohtalaisen nopeaa.

    Jos haluat kuitenkin rakentaa verkkopalvelun, jolla on erityisiä vaatimuksia ja joka eroaa merkittävästi muista verkkopalveluista, on parempi rakentaa se "pitkästä tavarasta" eli käyttämällä omaa koodia. Tällöin verkkopalvelu ja sen tarjoama käyttäjäkokemus voidaan mukauttaa täysin tiettyyn tarpeeseen ja siten se tarjoaa parhaan käyttäjäkokemuksen.

    Yhteenvetona voi sanoa että valmiit teknologiat sopivat hyvin kun toteutetaan perusjuttuja, kun taas oma koodi mahdollistaa täysin mukautetun verkkopalvelun, mutta se vaatii enemmän aikaa, rahaa ja osaamista.

  • Sovelluskehitysprojektin aikataulu ja budjetti määritellään projektin alussa ennen sovelluskehityksen aloittamista. Määrittelyssä kannattaa huomioida projektin synnyttämä ja siinä tavoiteltava arvo sekä tilaajan taloudellinen asema.

    Jos olet luomassa uutta kaupallista ratkaisua ja haastamassa jo markkinasta löytyvät ratkaisut, tavoittelet usein taloudellisin mittarein mitattavaa arvoa, mikä usein heijastuu projektiin kasvavina budjettivaatimuksina. Jos taas olet testailemassa uutta ideaa ja haluat kerätä palautetta pieneltä piiriltä, voit asettaa perustellusti matalamman budjetin. Myös tilaajan taloudellinen asema vaikuttaa merkittävästi budjetin valintaan. Joskus 100 000 euroa voi olla pieni raha, kun toisessa tilanteessa se on koko omaisuus.

    Projektin budjetin käyttöä seurataan Haltun projekteissa projektinhallintaan tarkoitetulla Seepra-työkalulla sekä tiimin sisällä tapahtuvassa jokapäiväisessä keskustelussa.

  • Internet on pullollaan sovelluksia ja verkkopalveluita, joita ei ole ylläpidetty lainkaan. Tällöin sovellus tai palvelu on kertaalleen julkaistu eikä sen koodiin tai sen ajoympäristön eli palvelimiin ole tehty muutoksia. Sovellus voi pärjätä itsekseen myös ilman ylläpitoa, joskaan ei kovin pitkään.

    Tietoturva on keskeinen osa ylläpitoa. Tyypillisesti ylläpitoon kuuluu myös ajoitetusti tietoturvapäivitysten ajaminen ohjelmiston ja ajoympäristön koodiin. Tätä varten ylläpitäjällä on työkalut ja osaaminen ohjelmistossa käytettyjen sovelluspakettien, ohjelmointikielien ja ajoympäristöjen konfiguraation- ja version hallintaan sekä haavoittuvuuksien seurantaan ja korjaamiseen keskitetysti. Toimiva ohjelmisto on kompleksi kokonaisuus eikä sen ylläpitämiseen kannata suhtautua välinpitämättömästi.

    Yllä olevan lisäksi sovellusylläpitoon sisältyy myös konsultointi- ja asiantuntijapalveluita eli tukipalveluita. Tuen tarpeessa on yleensä henkilö tai organisaatio, jolla ei itsellään ole osaamista ja kyvykkyyksiä sovelluksen ylläpitoon. Tällöin ylläpitäjään voi ottaa yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla, ja sopimuksessa usein määritellään vasteaika erilaisten tukipyyntöjen ratkaisua varten.

    Tutustu lisää Haltun Mielenrauha-ylläpitopalveluun.

  • Haltulla sovelluskehitysprojektit etenevät ketterästi ja hyödyntäen Scrumin tarjoamaa viitekehystä. Ketterät menetelmät nähdään projektinhallinnan suuntana ja vaihtoehtona vesiputousmallille. Vesiputousmallissa yksi osa projektista tehdään täysin valmiiksi ennen kuin siirrytään seuraavaan osaan, mikä edellyttää tarkkoja suunnitelmia ja soveltuu huonosti kehitysprojekteille, joissa tuotteiden muotoa ja toiminnallisuuksia hiotaan työn edetessä.

    Scrum on siis projektinhallinnan menetelmä, joka koostuu työmenetelmistä ja työtavoista, joita kutsutaan seremonioiksi. Näitä seremonioita ovat: Sprint Planning, Daily Scrum, Sprint Review ja Sprint Retrospective.

    Niiden avulla asiakas on helppo ottaa kiinteäksi osaksi kehitystiimiä ja ne mahdollistavat projektinhallinnan parhaalla mahdollisella tavalla. Sprint Planningissa sovitaan seuraavan sprintin tavoitteet ja tehtävät. Daily Scrumissa keskustellaan edellisen sprintin tapahtumista ja tulevan sprintin suunnitelmista. Sprint Reviewissä esitellään valmistunut työ ja keskustellaan seuraavista askelista. Sprint Retrospectivessa arvioidaan projektin edistymistä ja kehitetään projektityöskentelyä ja yhteistyötä.

    Lue lisää blogiartikkelistamme: Miksi ohjelmistotalot haluavat olla ketteriä?

  • Haltun toteuttamat järjestelmät integroituvat yleensä hyvin muihin järjestelmiin, koska niiden toteuttamiseen käytetään avointa lähdekoodia. Vastakohtana avoimelle lähdekoodille ovat suljetut järjestelmät, joiden rajapinnoista tai edes olemassaolosta ei usein ole tietoa lainkaan saatavilla.

    Toisaalta organisaatio, joka ylläpitää suljettua järjestelmää voi jossain tapauksissa tarjota erittäin kattavat resurssit rajapinnan käyttöön, jos niin päättävät toimia.

    Yleisesti ottaen avoin lähdekoodi tekee integraatioiden toteuttamisesta hieman helpompaa, sillä avoimen lähdekoodin ohjelmistot ovat laajasti muokattavissa ja niiden rajapintojen käyttämiseen löytyy aina edes jonkinlainen dokumentaatio verkosta.

  • Ohjelmistokehityksen asiantuntijapalvelut hinnoitellaan tunti- tai päiväperusteisesti. Hinnoissa esiintyy valtavia eroja siitä riippuen mistä päin maailmaa asiantuntijapalveluita ostetaan. Suomesta ohjelmistokehitystä voi ostaa 70 - 150 euron tuntihinnoilla eli 7,5 tunnin mittaiselle työpäivälle tulee hintaa 525 - 1125 euroa. Tuotantokelpoisen ohjelmiston toteuttaminen on aina useamman päivän työ, joten projektit vaativat usein kymmenien, jopa satojen tuhansien eurojen investointeja.

    Lue lisää ohjelmistokehityksen hinnasta ja hinnoittelusta artikkelistamme Ohjelmistokehityksen hinta - mistä se muodustuu.

  • Olet sitten kehittämässä mobiilisovellusta, verkkopalvelua tai uutta versioita itsepalvelukassasta tulee saavutettavuus huomioida ainakin jollain tasolla. Se kuinka paljon saavutettavuuteen kannattaa käyttää resursseja riippuu myös Tilaajan tarpeista. Esimerkiksi uuden kaupallisen deittailusovelluksen ensimmäistä versiota julkaistaessa, tai tykki-pelin uutta versiota toteuttaessa saavutettavuus ei välttämättä ole tärkeässä roolissa. Kun taas kehitetään veronmaksajien rahoilla uutta palvelua veroilmoituksen jättämiseen on viranomaistaholla jopa lainsäädännöllinen velvollisuus huolehtia palvelun saavutettavuudesta.

    Tutustu saavutettavuuten lisää artikkeleissamme Saavutettavuus ohjelmistokehityksessä ja Näin täytät saavutettavuusvaatimukset.

    Haltun kautta onnistuu myös saavutettavuusauditointi jo valmiille ohjelmistolle, verkkosivustolle tai verkkokaupalle. Saavuttettavuusauditoinnin avulla voit varmistua saavutettavuusvaatimusten noudattamisesta tai ihan vain tulla paremmin tietoiseksi nykyisen kokonaisuutesi saavutettavuuden tasosta.

 

Ohjelmistokehityksen kumppani hakusessa?

Jos etsit kumppania toteuttamaan sovellusideasi, niin olet päätynyt oikeaan osoitteeseen.

Ota yhteyttä ja jutustellaan hetki ideastasi! Tai vaihtoehtoisesti tule käymään kahvilla suoraan meidän Tampereen toimistollamme Verstaankadulla.

 

Löydät meidät myös Itewikistä