Huoleti

Huoleti tarjoaa apua, tietoa, turvaa ja tukea vakavasti sairastuneille ja heidän läheisilleen. Vapaaehtoistyön koordinointia ja konkreettista apua arkeen.

KÄYTETYT TEKNOLOGIAT

Android, iOS, React Native, JSON, REST, API, QR, BARCODE, Kartat

PROJEKTIN AIKATAULU

12/2016 >

TARVE

Asiakkaallamme oli mahtava ja pitkälle mietitty idea siitä, miten esim. syöpäpotilaille voitaisiin luoda vertais- ja avunantoverkosto. Tähän konseptiin asiakkaamme etsi toteuttajaa, jolla olisi myös omia ajatuksia ja ideoita sekä kykyä toimittaa nopealla aikataululla. Asiakkaalla oli käytettävissään Innovaatioseteli, jolla koko tekeminen laitettiin alkuun!

RATKAISU

Toteutimme mobiilisovelluksen käyttöliittymäkonseptin yhdessä asiakkaamme kanssa ja rakensimme nopealla aikataululla sovelluksen ensimmäisen version, jolla Huoletin tehokaksikko pääsi esittelemään ideaansa. 

Projektin aikana tuli selväksi, että palvelun idea on loistava ja skaalautuva.

TULOS

Sovellus saatiin toteutettua laadukkaasti, Haltu vastasi sovelluksesta ja Fast Monkeys Oy taustajärjestelmän kehityksestä. Projektien tuloksena Huoleti on voittanut useita ideakilpailuja ja noteerattu mediassa varsin merkittäväksi ollakseen näin uusi yritys. 

Huoletin menestyksen taustalla on perustajien intohimo ja energia yhdistettynä toimivaan kehitystiimiin, jolle asiakas antaa riittävästi vastuuta. 

Sovellukset ovat ladattavissa sovelluskaupoista

  Get it on Google Play