Ville Mäkiranta

Ratkaisija

Villen käyntikortissa lukee ”Ratkaisija”. Käytännössä tämä tarkoittaa kaikkea projektinhallinnasta myyntiin, vaatimushallintaan sekä tuotehallintaan - ja kaikkea muuta, mitä vastaan sattuu tulemaan. Erityisen mielenkiintoisena työssään vauhdista pitävä Ville näkee asiakkaiden kohtaamisen ja näiden ongelmien hahmottamisen; homma sujuukin kaverilta aika mukavasti.

Kollegat kuvailevat Villeä supliikiksi mieheksi, joka on ennakkoluuloton asioihin tarttuja. Myös Villen kyky onnistua aina pudottamaan taulutussit palavereissa on kerännyt huomiota. Kollegat toteavat projektien onneksi pysyvän miehellä hyppysissä paremmin. Ville nauttii myös työporukan ilmapiirin ylläpitämisestä ja yksi kollega toteaakin, että ”toimisto ilman Villeä olisi kuin maapallo ilman ilmakehää.” 

Vapaa-ajallaan Ville rentoutuu saunomalla ja rakkaan intohimonsa, polkupyörien parissa. Niistä Ville tuntuukin tietävän melkoisesti, vaikkei niillä harmikseen keulia osaakaan. Jos olet joskus ihmetellyt, kuka on keksinyt sipsien syömisen saunassa, se on tämä mies.