Vakka-Suomen puhelin mukaan Haltuun

24.09.2018

Vakka-Suomen Puhelin mukaan Tamperelaiseen Haltu Oy:hyn

Haltu Oy:n perustajat myivät yhteensä 30 prosentin osuuden yrityksestään Vakka-Suomen Puhelimelle. Yritysjärjestely tukee kummankin osapuolen liiketoimintaa sekä kasvumahdollisuuksia erityisesti isoille asiakkuuksille tuotettavissa digitalisaatioratkaisuissa.

Haltu Oy on vuonna 2010 perustettu kasvuyritys, joka työllistää tällä hetkellä 20 ammattilaista. Yhtiön päätoimipaikka on Tampereella ja sillä on lisäksi toimintaa Oulussa ja Puerto Ricossa. Ohjelmistokehitysosaamisen lisäksi yrityksen vahvuuksia ovat digitalisaatio- ja muut ohjelmistoprojektit sekä mobiilisovellukset, joiden kautta voidaan tarjota kehittyneitä sovelluksia sekä kuluttaja- että yritysmarkkinaan.

 

Vakka-Suomen Puhelin tarjoaa Haltulle paitsi uusia liiketoimintamahdollisuuksia, myös tärkeää osaamista yhtiön strategiseen hallitustyöskentelyyn. Omistuksellinen yhteistyö Vakka-Suomen Puhelimen kanssa lisää erityisesti yhtiön kykyä ratkaista asiakaspalveluun ja IT-palvelujen käyttäjätukeen liittyviä tarpeita.

- Yhdessä pystymme vastaamaan paremmin isojen asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin ja varsinkin liiketoimintakriittisten palvelujen osalta myös vasteaika- ja palvelutasovaatimuksiin, sanoo Haltu Oy:n toimitusjohtaja Mikko Sävilahti.

 

- Haltu on sopivan kokoinen ja ketterä toimija erityisesti ICT- ja contact center -liiketoimintojamme tukevaan ohjelmistokehitykseen. Haltu tuo meille osaamista ohjelmistorobotiikan, chatbot-teknologioiden ja tekoälyn hyödyntämiseen yhtiömme kaikilla liiketoiminta-alueilla. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet rakentaa digitalisaatiota hyödyntäviä palvelukonsepteja sekä nykyisille että uusille asiakkuuksille, toteaa Vakka-Suomen Puhelin Oy:n toimitusjohtaja Matti Nurmi.


Lisätietoja antavat:
Haltu Oy, toimitusjohtaja Mikko Sävilahti, puh. 050 350 6464, mikko@haltu.fi

Vakka-Suomen Puhelin Oy, toimitusjohtaja Matti Nurmi, puh. 040 771 2996, matti.nurmi@vsp.fi

 

Haltu Oy on 2010 perustettu it-alan edelläkävijä, jonka vahvuutena ovat ketterät digitalisaatioprojektit mobiili- ja web-ympäristöihin. Haltulla on erittäin vahva ja käyttäjälähtöinen teknologiaosaaminen sekä kyky palvella pieniä ja suuria asiakasyrityksiä toimialariippumattomasti. Yrityksen päätoimipaikka on Tampereella ja henkilöstöä on myös Oulussa ja Puerto Ricossa. Yrityksen liikevaihto 2017 oli miljoona euroa.

Vakka-Suomen Puhelin Oy on vuonna 1896 perustettu ICT-alan palveluyhtiö, joka tarjoaa yrityksille valtakunnallisesti IT-, tietoliikenne- ja contact center -palveluja.  Yhtiö palvelee yrityksiä monelta eri toimialalta ja asiakkaana on useita tunnettuja ja oman alansa johtavia yrityksiä Suomessa. Perinteisellä toimialueellaan Vakka-Suomessa yhtiö toimii teleoperaattorina ja tarjoaa televiestintä-, tietoliikenne- ja kaapeli-TV-palveluja myös kuluttajille. Yhtiö työllistää lähes 350 ammattilaista usealla paikkakunnalla ja sen liikevaihto on 18 miljoonaa euroa.