Remonttivahdilla 400% enemmän tarjouspyyntöjä

19.07.2017

Noin vuosi sitten aloitimme yhteistyön Asua Remonttien kanssa. Asuan Jarnon ja Markuksen kanssa käytiin keskustelua sovelluksen kehittämisestä yrityksen viestiä ja tarpeita vastaamaan. Ideana oli, että sovelluksella pitäisi saada dokumentoitua remonttiprojektit mahdollisimman kattavasti ja tuotua tämä data asiakkaan näkyviin reaaliajassa - myös sovelluksen kautta. 

Asua Remonttien yksi suuri teesihän on avoimuus ja läpinäkyvyys ja sovellus toimi kirsikkana kakun päälle tässä lupauksessa. Sovellusta markkinoitiin jo loppuvuodesta 2016 ja ensimmäinen koitos olikin 2017 Asta-messuilla, joissa asetettu tarjouspyyntötavoite ylitettiin heti ensimmäisenä päivänä ja kokonaisuudessaan saatiin yli 4 kertaa enemmän tarjouspyyntöjä, kuin oli odotettu. 

Olemme kiinnostuneita asiakkaamme menestyksestä

Olemme erittäin kiinnostuneita siitä, miten asiakkaamme menestyvät ja haluamme seurata jatkossa hyvinkin tarkkaan projektiemme takaisinmaksuaikoja ja käytännön hyötyjä asiakkaallemme, koska uskomme, että pystymme vaikuttamaan osaamisellamme asiakkaiden liiketoiminnan kehittymiseen ja toisaalta myös todistaa, että meidän kanssa toimiessa digitalisaatioon sijoitetut eurot maksavat itsensä takaisin järkevässä ajassa. 

Haastateltuamme Asua Remonttien Markusta saimmekin iloisia uutisia siitä, että sovellus olisi maksanut itsensä takaisin vuodessa, vaikka koko ajan olemme kehittäneet ratkaisua eteenpäin ja lisänneet toiminnallisuuksia mm. projektin aikaisen viestinnän tehostamiseen. 

Käy tsekkaan remonttivahdin-sivut ja pyydä remonttitarjous: http://remonttivahti.fi