Lifelearn

LifeLearn on oppimisalusta, joka tukee koko elämän mittaista oppimista maustettuna sosiaalisilla työkaluilla. Sun data on sun dataa!  

http://lifelearnplatform.com/

KÄYTETYT TEKNOLOGIAT

Dream Platform, Django, Python, React Native, UX, UI, HTML5

PROJEKTI ALKANUT

2016

TARVE

Alustan tarve on ratkaista nykyisten oppimisalustojen ongelmia. Lisätä käyttäjän valtaa omiin tietoihinsa sekä mahdollistaa sosiaalisen viestinnän oppimisen ympärillä. 

RATKAISU

Kehityksen pohjaksi valittiin Haltu Oy:n kehittämä dream platform -alusta, jota käytti aloitushetkellä Suomessa jo lähes 100 000 opettajaa ja oppilasta. Teknologian päälle kehitettiin mobiilisovellus yhdessä erittäin kovan tiimin kanssa. Haltun vastuulla on pääasiassa järjestelmäkehitys. 

TULOS

Lifelearn -palvelun kehittäminen jatkuu, mobiilisovellukset ovat kaupoissa ja yritys on solminut useita merkittäviä sopimuksia ja laajentaa toimintaansa niin Suomessa, Euroopassa kuin Aasiassakin, jossa toimintaa on mm. Indonesiassa ja Singaporessa! 

Sovellukseen on helppo tuoda omat opetus-/koulutusmateriaalit ja niiden käyttöoikeuksien hallinta on helppoa ja monipuolista. Käyttäjiä voidaan kutsua mm. kutsukoodein tai kutsulinkkien avulla. Lisäksi alusta mahdollistaa monipuolisen kaupankäynnin. 

Sovellukset ovat ladattavissa sovelluskaupoista

  Get it on Google Play