Ennakkolippu

Ennakkolippu.com on suomalainen pääsylippuihin ja fanituotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Palvelua tuottaa Gelo Oy. 

http://ennakkolippu.com

KÄYTETYT TEKNOLOGIAT

Android, React Native, QR

PROJEKTIIN KÄYTETTY AIKA

n. 50h

TARVE

Asiakkaallamme oli tarve ratkaista luotettava ja nopea lipuntarkistus tapahtumissa ilman merkittäviä laitehankintakustannuksia. Asiakas oli todennut, että puhelimella tapahtuva, palvelun rajapintoja hyväksikäyttävä toteutus olisi erinomainen pilotointikohde innovaatioseteli-projektissa. 

RATKAISU

Asiakkaan kanssa järjestettiin lyhyt workshop, jossa käytiin läpi toiveet toiminnallisuudesta ja priorisoitiin sovellukseen haluttavat toiminnallisuudet. 

Tärkeimmät asiat sovelluksessa olivat helppokäyttöisyys ja nopeus, koska lippuja tarkistaessa ei ole aikaa odotella ylimääräisiä viiveitä. 

TULOS

Omasta mielestämme onnistuimme projektissa erinomaisesti. Asiakas vastasi itse tarvittavan rajapinnan kehittämisestä ja viestintä tiimimme ja asiakkaan kanssa oli sujuvaa. 

Projektin lopputuloksena julkaistiin sovellus, jota asiakkaamme asiakkaat pääsivät testaamaan jo projektin aikana ja sovellus todettiin toimivaksi. 

Asiakkaamme palaute projektista:

"Haltun toteuttaman sovelluksen avulla on nyt mahdollista ottaa käyttöön luotettava sähköinen lipuntarkastus kaikissa tapahtumissa täysin ilman laiteinvestointeja.  Projektissa on kiinnitetty erityistä huomiota lipuntarkastuksen nopeuteen ja käytettävyyteen. Haltu onnistui erinomaisesti sovelluksen optimoinnissa riittävän nopeaksi ja käytettäväksi,"