Asua Remontit

Asua Remontit on Suomen avoimin remonttiyritys. Täysin uudenlaisella konseptilla on tarkoituksena uudistaa alaa radikaalisti. 

www.asutaan.fi

KÄYTETYT TEKNOLOGIAT

Innovaatioseteli, Django, Python, React Native, Android, iOS

PROJEKTIN AIKATAULU

6/2016 ->

TARVE

Asua Remonttien tarpeena oli päästä nopeasti demonstroimaan mobiilisovellusta, jonka avulla remonttiprojekteihin voitaisiin tuoda täysi läpinäkyvyys. Sovellus haluttiin tukemaan jo toimivaa liiketoimintamallia ja sen tulisi toimia erottautumiskeinona kilpaillulla markkinalla. 

RATKAISU

Yhteistyö aloitettiin nopealla teknisella kokeiluprojektilla, jossa testattiin teknologiaa. Ajatuksena oli, että sovelluksella voidaan ottaa kuvia projektin etenemisestä ja kirjata työaikaa. Kaikki tämä tieto tallennetaan palvelimelle myöhempää käyttöä varten. 

Kun edellinen vaihe oli saatettu hyväksyntään, parannettiin käytettävyyttä ja käyttöliittymän ulkoasua yhdessä Haltun asiantuntijoiden kanssa. Sovelluksesta tuli paremman näköinen ja helpompi käyttää. 

Jatkokehitystä on tehty pienissä jatkoprojekteissa koko ajan kokeillen, läpinäkyvästi ja hyvässä yhteishengessä! 

TULOS

Digikokeilu ja Innovaatioseteliprojektien avulla testattu toiminnallisuus lähdettiin tuotteistamaan sovellukseksi, jota kehitetään ketterien menetelmien mukaisesti koko ajan kuunnellen kaikki käyttäjäryhmiä: Isännöitsijät, valvojat, remonttiasiakkaat, työntekijät ja yhteistyökumppanit. Nopeilla reagoinneilla on saatu aikseksi hyvää palautetta ja lisää liiketoimintaa!

Asua Remonttien -sovellus on julkaistu sekä Applen AppStoressa että Google Play -sovelluskaupassa. 

Lue lisää: http://remonttivahti.fi

Tsekkaa myös video, jossa Asuan pojat esittelevät ratkaisua!