Haluatko mukaan ILMAISEEN koulutukseen?

Tarjoamme 24 parhaan perustelun lähettäneelle hakijalle ilmaisen, kokopäivän kestävän React-koulutuksen 22.1.2018.

Mitä?

React-alkeiskurssi, kouluttajana Jukka Tupamäki / LeManse Oy, kurssin sisältö mukailee React-pikakurssia, jonka kuvauksen löydät täältä: https://www.lemanse.fi/react-kurssi/

Kenelle?

Kenelle vain. Ei ole väliä, oletko opiskelija, työtön, työssäkäyvä tai vaikka yksityisyrittäjä. Jos olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi tai vaihtamaan alaa, niin tämä kurssi on toivottavasti sinulle hyvä sysäys kohti uusia unelmia! 

Missä?

Tampereella, Haltun tiloissa tai jossakin lähialueella. 

Hakuohjeet

Laita meille vapaamuotoinen hakemus, jossa perustelet, miksi juuri sinut pitäisi valita tälle kurssille. Tulemme valitsemaan tiimimme kesken sellaiset henkilöt, joiden näemme hakemuksiensa perusteella tarvitsevan kurssia kipeimmin. Hakuaikaa on 10.1.2018 asti, mutta toimi nopeasti! 

Saatamme myös pyytää lisäperusteluja.

Koulutukseen ei liity mitään pakkoa, velvollisuuksia eikä muutenkaan ole koiraa haudattuna ja nyt kun ollaan hövelillä päällä, niin tarjoamme vielä lounaan Ravintola Tampellassa kaikille koulutukseen valituille. 

Osallistuminen kurssille on siis täysin ilmaista, osallistumiseen liittyviä kustannuksia emme sentään korvaa, joten jos olet esim. poissa töistä, niin sinun tulee sopia siitä työnantajasi kanssa. 

Hakemukset ja mahdolliset kysymykset sähköpostilla osoitteeseen: react-koulutus@haltu.fi