Ammattimaista ohjelmistokehitystä

Mobiilikehityspalvelumme

Meillä on pitkä kokemus mobiilisovellusten ja mobiiliwebpalvelujen toteuttamisesta. Hallitsemme kaikki tärkeimmät mobiiliteknologiat kuten Android, iOS, Windows Phone, mutta meillä on tarvittava osaaminen myös Qt-projekteihin. Tällä hetkellä kuumin ja käytetyin teknologiamme on React Native, jolla saadaan luotua erittäin laadukkaita mobiilisovelluksia.

Referenssit-sivulta voit tutustua joihinkin toteuttamiimme sovelluksiin. 

Sovellusten laatuasiat ovat meille erittäin merkittävässä roolissa ja olemmekin panostaneet merkittävästi yhteistyöhön sekä omaan testiautomaatioon ja testauskoulutukseen. Näin pyrimme varmistamaan, että sovelluksen laatu vastaa odotuksia. Laadun lisäksi merkittävässä asemassa on käytettävyys, helppokäyttöinen sovellus jättää jälkensä ja tehostaa niin kuluttaja- kuin ammattikäyttöäkin.
Pystymme erittäin nopealla aikataululla auttamaan mm. mobiilisovelluksen suunnittelussa ja konseptoinnissa sekä viemään kehityksen aina sovelluskauppaan asti.

Pilvipalvelut kaikkiin ympäristöihin

Käytämme kaikissa web-projekteissamme nykyaikaisia teknologioita ja otamme huomioon asiat, jotka ovat käyttöympäristön ja käyttäjien vaatimuksia vastaavia. Suurin osa toteutuksistamme on responsiivisia, eli sivusto mukautuu kaikenkokoisille päätelaitteille ihan automaattisesti. Suurin osa toteuttamistamme sivustoista on toteutettu nykystandardien mukaan, joten HTML5, CSS3, jQuery jne ovat meille täyttä arkipäivää. Hyvän ja näyttävän käyttöliittymän alla on oltava myös skaalautuva ja toimiva teknologia, jolla työskentely on tehokasta ja tuottavaa eli asioita pystytään kokeilemaan nopeissa sykleissä, tai sprinteissä, kuten meilläpäin tavataan puhua.
Viimeaikoina olemme toteuttaneet järjestelmiä startup-yrityksille, kouluille ja yrityskäyttöön - kaikki näistä ympäristöistä asettavat omat erityisvaatimuksensa käytettävyyden, ulkoasun ja luotettavuuden suhteen. Teknologioista meillä on käytössä mm. Django/Python ja toimitamme ratkaisumme aina luotettavien palveluntarjoajien palvelinratkaisujen päälle. 

Referenssit-sivulta voit tutustua joihinkin toteuttamiimme sovelluksiin. 

Sovellukset teollisuuteen ja järjestelmäintegraatiot

Teollisuuden asiakkailla on monipuolisia tarpeita, joihin pyrimme vastaamaan mobiiliosaamisellamme, mutta myös sulautettujen järjestelmien tietämyksellä sekä web-osaamisella. Nämä ovat peruspilarimme projekteissa, joissa innovaativiiset ratkaisut tuottavat asiakkaalle lisähyötyä ja joiden avulla olemassa olevista suuristakin järjestelmistä saadaan vielä tehokkaampia ja osa konkretiaa. Olemme toteuttaneet erilaisia raportoinnin, mittaamisen ja työnohjauksen mobiilisovelluksia, erilaisia tuotannon raportointi- ja infonäyttötoteutuksia niin kosketusnäyttölaiteille kuin suurille näytöille tuotantolinjastojen kupeeseen.
Järjestelmäintegraatiot ovat osa näitä projekteja, tietoa pitää hakea tai sitä pitää viedä erilaisiin toiminnanohjausjärjestelmiin. Tietoa pitää osata yhdistellä eri lähteistä ja työkalujen pitää tukea työn seurattavuutta, ennustettavuutta ja läpinäkyvyyttä läpi koko tuotantoketjun.

Ylläpito- ja tukipalvelut erikokoisiin tarpeisiin

Tarjoamme eri laajuisia ylläpito- ja tukipaketteja sekä palvelun tietojen varmuuskopiointia ottaen huomioon asiakkaidemme tarpeet. Emme kuitenkaan tarjoa tavallista kotisivutilaa/web-hotelleja vaan laadukkaita ja monitoroituja ratkaisuja ammattikäyttöön. Valitsemme palvelinympäristöt aina käyttökohteen ja kohdemarkkina huomioon ottaen. Yleensä Suomessa käytettävälle palvelulle suosimme Upcloud Oy:n virtuaalipalvelinratkaisuja, mutta käytämme laajasti myös Herokua sekä Amazonin palveluja. 

Katso palvelukuvauksemme täältä: