Lähtölaukaus digitaalisiin ratkaisuihin

Oletko kiinnostunut digitalisaation mukanaan tuomista mahdollisuuksista, mutta et tiedä miten aloittaa? Lupaamme auttaa asioissa eteenpäin ilman minkäänlaisia sitoumuksia, tavataan kahvin tai vaikka lounaan merkeissä ja jutellaan nykytilanteesta sekä mahdollisuuksista. 

Me tunnemme digitalisaation mukanaan tuomat mahdollisuudet ja Sinä tunnet oman liiketoimintasi. Nämä tiedot yhdistämällä voidaan saada liikkeelle jotain isompaa ja yllättävän nopeasti, edullisesti!

Voimme lisäksi auttaa myös it-talojen kanssa käydyissä keskusteluissa ja varmistaa, että asioista puhutaan oikealla tavalla. 

Laita meille vaikka sähköpostia, niin perustajamme ja toimitusjohtajamme Mikko ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja auttaa asioissa eteenpäin. 

Tarjoamme myös palveluja, joita voi hyödyntää kätevillä Innovaatioseteleillä, joita myöntää Business Finland. Löydät lisätietoa täältä:

Innovaatioseteliprojekteissa olemme palvelleet jo useita tyytyväisiä asiakkaita, kuten: Biopsia, Asua-remontitSyke TribeVuoluMuototerä OyEuropörssiHuoletiPole and Fitness Academy

Jos haluat jutella lisää Innovaatiosetelistä, niin autamme mielellämme sinua eteenpäin.

Innovaatioseteli-palvelumme