Mikko Sävilahti

Yrittäjä, toimitusjohtaja

Mikko on Haltun toinen perustaja, yrittäjä ja toimitusjohtaja. Kollegat kuvailevat Mikkoa isoksi persoonaksi, joka hoitaa niin myynnin kuin leuanvetokisatkin. Kirjanpitoon ei kuitenkaan tämä monilahjakkuuskaan taivu. Mikko nauttii jokaisen päivän erilaisuudesta ja uusien asioiden oppimisesta koko ajan; omalta mukavuusalueelta poistumisesta, asiakkaiden tarpeiden hahmottamisesta ja ratkaisujen miettimisestä niihin. Tiimistä kerrotaankin, että Mikko elää laatikon ulkopuolella ja häneltä löytyy aina yllättävä ja toimiva ratkaisu kaikkeen.

Työkaverit kuvailevat Mikkoa aktiiviseksi ja somen suurkuluttajaksi sekä kertovat Mikon tehneen todella hienoa työtä firman eteen alusta asti. Hattuja nostellaan kilpaa tämän suorituksen takia.

Vapaa-aikanaan Mikko viettää aikaa perheensä kanssa elokuvia katsellen ja koiran kanssa touhuten hyvänä vastapainona yrittäjän stressille. Paineenpurkuväylänä toimii myös kuntosali ja siellä muun muassa sisäsoutu ja Wattbike-harjoittelu. Triviafaktana mainittakoon, että Mikko on Wattbiken 4 km:n SM-nelonen vuosimallia 2016. Saa haastaa. (Kun ensin olet googlettanut, mikä se Wattbike oikein on.)