Mikki Ylevä

Myyntijohtaja

Mikki on Haltun väsymätön myyntitykki, joka hankkii innokkaasti uusia asiakkaita ja kehittää myyntiä. Asiakashenkisyys ja palvelujen kehittäminen kuuluu Mikin perustoimintaan ja yhden puhelun aikana Mikki ratkoo sekä asiakkaan ongelmat että kehittää uusia palvelukonsepteja Haltulle. Mikki kokeekin juuri alan loputtomat kaupalliset mahdollisuudet kiinnostavina ja onkin aikamoinen guru löytämään asioihin erilaisia näkökulmia.

 

Mukanaan Haltulle Mikki toi roimasti mielikuvitusta, energisyyttä ja rohkeutta tehdä asioita eri tavalla. Avoin ja utelias Mikki hyppää helposti keskusteluun mukaan ja saa pisteet kotiin myös sitkeydestä hoitaa hankalammatkin tapaukset.

 

Myynnin ammattilaisellakin on heikkoutensa, vaikka Pohjanmaan joet tulevatkin ulkomuistista silmät kiinni ja kädet selän taakse sidottuina, niin ruohonleikkurit ja muut moottoroidut vempeleet jäävät muiden korjattavaksi. Koneiden korjailun sijaan Mikki haaveilee, että rumpalina hän jonakin päivänä kykenee yhtä mahtavaan grooven kuin Bernard Purdie. Rumpujen soiton lisäksi Mikin voi löytää vapaa-ajalla luonnosta perisuomalaiseen tapaan sienestyksen, retkeilyn ja kalastuksen parista.