Kukkaisviikkoja tukemassa

18.07.2017

Kukkaisviikot ovat tamperelaisten ja turistien kesän kestosuosikkitapahtuma, joka nyt on jakaantunut tapahtumaan läpi kesän. Tampere Tunnetuksi yhdistys yhdessä keskustan yritysten kanssa haluaa tarjota ilmaista ohjelmaa viihtyisässä miljöössä Keskustorilla ja vehreässä Hämeenpuistossa.

Kukkaloiston heinäkuun puolesta välistä eteenpäin tarjoaa Tampereen Kaupunki, joka perinteiden mukaan on tuonut yli 40 000 kukkaa ilahduttamaan keskustan kävijöitä. (lähde: http://kukkaisviikot.fi)

Olemme tukemassa tämän vuoden kukkaisviikkojen järjestämistä. Saimme tietoomme, että kukkaisviikot kaipasivat tukijaa ja meille Tamperelaisille rakas tapahtuma ei saa vaarantua. Kannoimme siis kortemme kekoon ja pyysimme myös yhteistyökumppaneitamme osallistumaan. Itse saimme vihiä tarpeesta Kokonut Klassiks:n Zoran Kanti-Paulilta.

Otimme suoraan yhteyttä tapahtuman tuottajaan Johanna Kakkoon ja sovimme yhdessä tuumin mukaan tulostamme. Tsekkaa lisää mm. Tampere Food Festistä, joka on osa kukkaisviikkojen herkullista ohjelmaa!

Nähdään kukkaisviikkojen tapahtumissa  ja toivotetaan yhdessä tapahtumalle menestystä pitkälle tulevaisuuteenkin!