Koko tiimin osaamiselle yksi tuntihinta!

Me pyrimme siihen, että asiakkaamme ei tarvitse sitoutua tiettyyn ostettavaan työmäärään tai hankkia esimerkiksi kokonaista tiimiä muutamaksi kuukaudeksi ja samalla sitoutua ostamaan osaamista, jota ei välttämättä tarvitse koko aikaa.

Me tarjoamme osaamista ja osaamme parhaiten itse hoidaa resursoinnin tehtävään projektiin tai konsultointiin. Asiakkaamme tehtävänä on kertoa parhaan kykynsä mukaan oma lähtötilanne ja tavoite. Me autamme sen ratkaisemisessa. 

Hinnoittelussa ei ole mitään mystiikkaa - Tehdyistä töistä maksetaan ja sinä päätät budjetin. Me kerromme mitä sillä pystytään tekemään. 

PROVISIO- TAI TRANSAKTIOPOHJAINEN HINNOITTELU

Olemme muutamien asiakkaiden kohdalla hinnoitelleet projekteja myös saadun tuoton perusteella tai esim. järjestelmän kautta tehtyjen pyyntöjen/kyselyjen perusteella. Mikäli bisnesmalli istuu tähän ja näemme, että pystymme auttamaan, niin keskustelemme mielellämme myös näistä vaihtoehdoista! 

 

Kaikki työ lukuunottamatta SysOp:mme Tinoa, joka asuu Puerto Ricossa, tehdään Suomessa. Tällä hetkellä joko Tampereella tai Oulussa. Mahdollistaaksemme tehokkaan toimintamallin projektityö tehdään pääsääntöisesti meidän omista tiloista käsin. 

 

Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

 

Ota yhteyttä