Haltu avaa toimipisteen Ouluun!

07.08.2017

Avaamme Syyskuun 2017 alussa toimipisteen Ouluun! Tulemme aloittamaan kahden työntekijän voimin ensin Coworking tilassa ja katsomme edellytyksiä oman toimiston perustamiselle kasvun myötä. 

Oulu valikoitui uudeksi paikkakunnaksi sattuman kautta, mutta olemme koko ajan tiedostaneet Oulun roolin merkittävänä ICT-kaupunkina ja nyt onkin hyvä avata silmät paikalliselle osaamiselle ja uusille avauksille. 

Työntekijämme Oulussa laajentavat web- ja mobiiliosaamistamme entisestään, toinen työntekijä on yksi nykyisistä ja toinen uusi rekrytointi. Tämän laajentumisen kautta meillä onkin tavoitteena saada projekteja ja asiakkuuksia myös paikallisesti Oulussa ja kasvua odotetaan tulevan, kun toiminta vakiintuu. 

Lisäksi etsimme koko ajan uusia työntekijöitä ja olemme edelleen vailla pätevää SysOP-osaajaa, jonka toimipaikkana voisi siis nyt jatkossa olla myös Oulu. Lisäksi mikäli olet kiinnostunut liiketoiminnan kehittämis- ja myyntitehtävistä, niin kannattaa avata keskustelu pikaisesti. 

Tarkempaa osoitetta Oulussa ja ensimmäisiä tapaamisia sovitaan kalenteriin, joten olehan yhteyksissä niin otetaan hommat Haltuun! 

 

// Mikko