Atte Silén

Ohjelmistokehittäjä

Atte on  Haltun oma jokakoodinkehittäjä. Atte haluaa tehdä ja oppia vähän kaikesta vähän kaikkea. Tähän on oivallisen polun antanutkin toimiminen meidän ensiapuvastaavana käytön tuessa. Atte on ohjelmistokehityksessä kiinnostunut tekemään niin back- , front- kuin mobiilikehitystä ja tulevaisuudessa selviää mikä osa-alue koodauksesta vie mukanaan vai kasvaako joukkoomme todellinen fullstack taitaja. Tällä hetkellä Atte toimii back-ja front kentän välimaastossa, kuin nakkina koodarihotdogissa.
Eikä monipuolinen tekeminen ja osaaminen jää töihin. Vapaa-ajan harrastukseksi salibandyn, kitaran soittamisen ja pelaamisen lisäksi Atte on aikeissa guruttua simulaatioihin, tekoälyyn ja kaikkeen 3D:hen liittyvään teknologiaan.

Mielenkiintoisinta työssä ja alassa Aten mielestä onkin se, kun saa aikaiseksi jotain, joka on käyttäjien näkökulmasta silkkaa magiaa. Atte totesikin, että Haltulla oppii kaiken näköisiä uusia ja maagisia juttuja, joita ei koulussa opi.

Atte on meidän oma pikkuveli. Vaikka Atte on toistaiseksi iältään joukon juniori niin se ei osaamisessa näy. Rauhallinen ja asioihin pureutuva tyyli on Atelle ominaista. Päämäärätietoisesti asioita tutkiva ja oppiva Atte on myös huumorintajuinen, iloinen ja osaa asiakassuhteiden hoidon.