Huoltotasku

Huoltotasku tuo digitaalisuuden jokaisen kivijalka- ja asennusliikkeen saataville. Erittäin helppokäyttöinen ja kevyt ratkaisu työnohjaukseen ja asiakkaiden hallintaan

http://huoltotasku.fi

KÄYTETYT TEKNOLOGIAT

Django, Python, UX, HTML5, QR, Barcode, NFC, iBeacon, AR

PROJEKTI ALKANUT

2015

TARVE

Konsepti syntyi alun perin Haltun henkilökunnan omasta ideasta ja jalostui tarpeesta polkupyörien huoltokirjalle. Laadukkaiden ja nopeiden huoltojen asiantuntuntijapyöräliikkeenä tunnettu Toni&Toni Cycles innostui konseptista ja Huoltotasku räätälöitiin liikkeen tarpeisiin.

RATKAISU

Huoltotasku-sovellus pitää asiakkaan ajan tasalla huollon etenemisen vaiheista ja tarjoaa kanavan dialogille huollon ja asiakkaan välillä. Huoltotasku mahdollistaa myös esimerkiksi muistutukset huoltotarpeesta ja vaikkapa huoltohistorian tarkistamisen. Tällä hetkellä valtaosa Huoltotaskun asiakkaista on pyöräliikkeitä, mutta sovellus venyy kuitenkin moneen; se on helppo ja kevyt tuote huoltojen tyyppisiä palveluita tarjoaville yrityksille, jotka haluavat digitalisoida prosessejaan ja sitä kautta lisätä myyntiään.

Tuotehuoltojen lisäksi Huoltotaskun sovellusalat ovat monenlaisia; tällä hetkellä testauksessa on sovelluksen kiinteistökäyttö.

TULOS

Huoltotasku on palveluna tarjottava kokonaisuus, joka räätälöidään asiakkaan ilmeeseen ja terminologiaan sopivaksi. Tällä hetkellä asiakkuuksia on vajaa 10 ja tuotetta kehitettään koko ajan asiakkailta tulleiden toiveiden mukaisesti. Kehitetyt uudet ominaisuudet tulevat aina kaikkien asiakkaidemme käyttöön. 

Tällä hetkellä työn alla on mm. tuotekohtaiset kuvat sekä liitetiedostot ja mailchimp-integraatio. 

Tsekkaa myös video: