Puistojumppaa

  —  30.09.2013

Niska- ja hartiaseudun kuntoa koetteleva päätetyö vaatii vastapainoa. Kesällä 2012 saimme idean järjestää työpaikkamme vieressä sijaitsevassa Liinatehtaan Puistossa pienimuotoista kahvakuulailua ja crosstraining-henkistä liikuntaa, jota ei ehkä voi aivan perinteiseen puistojumppaan verrata. Oli pieni yllätys, että tempaus keräsi osallistujia kaikista Juhlatalonkatu 5:n yrityksistä. Treenien loppuessa kyseltiin jo seuraavaa ajankohtaa, ja tästä se ajatus sitten lähti.

Jokaviikkoinen tapa

Koko kesän ja alkusyksyn ajan kokoonnuimme turbiini-muistomerkin ympärille tekemään monipuolisia mutta turvallisia liikkeitä hyvässä yhteishengessä. Syksyn myötä saimme koko ajan uusia kokeilijoita mukaan, ja parhaimmillaan meitä on tainnut olla noin 10 osallistujaa. Se on yli 1/3 kaikista työntekijöistä -- aika vaikuttavaa, vai mitä?

Entäs talvi?

Talven lähestyessä ja ilmojen viiletessä kohtasimme haasteen: miten tästä eteenpäin? Treenejä kyseltiin, mutta niitä ei pystytty järjestämään. Aloimme siis etsiä lähistöltä tilaa, jossa voisimme liikkua. Otettuamme yhteyttä kolmeen eri paikkaan saimme sovittua Premiuksen kanssa tilojen käytöstä. Heille iso kiitos tästä mahdollisuudesta! Toivottavasti saamme nyt myös heiltä muutaman osallistujan jumppailemaan.