Kartta- ja sijaintipalvelut

  —  20.02.2015

Toteutamme karttoihin, paikannukseen ja käyttäjän sijaintiin liittyvät kuluttaja- ja b2b-sovellukset pitkällä kokemuksella. Lisäksi olemme mestareita hyödyntämään ohjelmointirajapintoja sekä tarvittaessa kehittämään ne olemassa olevankin palvelun rinnalle.

Sovellukset rakennetaan aina yhteistyössä asiakkaamme kanssa, niin mobiiliin kuin nettiinkin. Hallitsemme mobiiliteknologiat

  • Android
  • iOS (iPhone, iPad) 
  • Windows Phone (esim. Lumia)
  • Qt, QML, Sailfish, Jolla 

Referensseinämme mm. 

Nopsasti.fi

Toteutimme palveluun kartan, joka näyttää reaaliaikaisesti, missä logistiikan autot kulkevat. Tällä tavoin asiakkaat näkevät, missä päin autot liikkuvat ja palvelu antaa paremman näkymän siitä, miten paljon ja miten autot kulkevat ympäri Tamperetta ja samalla luo myös uskottavuutta yrityksen lupaukseen toimittaa syliin mahtuvat paketit perille edullisesti ja nopeasti! 

Kartan tiedot kerätään kuljetuspalvelun olemassa olevista paikannus- ja fleet tracking -järjestelmistä ja yhdistetään yhdelle kartalle, joka on avoin kaikille. 

Siirry suoraan kartalle tästä: http://kartta.nopsasti.fi

Tamperestartups.fi

Tampereen startup -kartta, johon yritykset pystyivät syöttämään tietonsa. Projekti kehitettiin omakustanteisesti, jonka jälkeen hallinta myytiin Tampereen seudun kehittämisyhtiö Tredea Oy:lle. Palvelu ei ole enää käytössä, mutta alkuperäiseen toiminnallisuuteen voi tutustua osoitteessa http://staging.trestartups.fi

Lue myös: Tampere startups.fi -kuvaus

Eat.fi -mobiilisovellus

Kehitimme yrityksemme alkumetreillä Eat.fi -sovelluksen Android-version yhdessä palvelun silloisen ylläpitäjän kanssa. Sovellus näyttää ravintolat kartalla sekä lisäksi kategoriat ja muuta mielenkiintoista tietoa. Sovellus osaa käsitellä merkittävän suuren tietokannan paikkoja! 

Sovellus on ladattavissa osoitteessa: https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.haltu.eatfi

Palveluun voit tutustua osoitteessa http://eat.fi

Nuorille Töitä -palvelu

Konseptoimme ja rakensimme yhdessä yhteistyökumppaniemme Mainostoimisto Värikäs Oy:n ja Vapaa Pudotus Oy:n sekä Pirkanmaan Yrittäjien, ELY-keskuksen ja muiden julkisten toimijoiden kanssa karttapohjaisen palvelun kanssa. Palvelun tarkoituksena oli tuoda visuaalinen näkymä työmahdollisuuksiin, joita paikalliset yritykset tarjoavat nuorille.

Tsekkaa palvelu osoitteessa http://nuorilletoita.fi ja lue lisää case-kuvausksesta täältä: Nuorille Töitä