Uusi Pitsapoliisi.fi -palvelu listaa laittoman hyvät pitseriat

  —  16.10.2015

Tänään julkaistu Pitsapoliisi.fi -palvelu haluaa listata kaikki laittoman hyvät pitsat ja pitseriat. Palvelussa kuka tahansa voi nimettömänä käydä tekemässä ilmiannon hyvästä Pitseriasta ja sen tarjonnasta. Palvelu ei ole kiinnostunut pitsojen hinnasta vaan ennemminkin laadusta ja suositusten määrästä. 

Julkaisuvaiheessa palvelu ei vielä listaa pitserioita, mutta listaukset julkaistaan, kun tarpeeksi ilmiantoja on saatu. Tavoitteena on, että ilmiantojen perusteella pitseriat saavat mainetta ja lisää asiakkaita.  

Palvelun toteutuksesta ja ideasta vastaa Tamperelainen it-alan yritys Haltu Oy ja sivuston graafisista elementeistä niin ikään Tamperelainen Mainostoimisto Värikäs Oy. 

"Kyllästyimme mediassa vallinneeseen negatiivisuuteen ja halusimme lähteä miettimään hyviä pitsoja positiivisuuden kautta. Emme halunneet lähteä vertailemaan pitsojen hintoja ja arvioimaan pitseriayrittäjien taloudellisia motiiveja vaan ennen kaikkea yrittää tuoda kaikille heille mahdollisesti lisää asiakkaita ja entistä parempaa liiketoimintaa.", toteaa Haltu Oy:n toimitusjohtaja Mikko Sävilahti.

Palvelun kehityspolulla ovat mm. karttahaku- sekä paikannukseen perustuva ilmoitusmahdollisuus. 

 

Mikko Sävilahti
toimitusjohtaja
Haltu Oy
+358-50-3506464
mikko@haltu.fi